Mi okozza az ilyen jellegű instabil ping értéket? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Készítettem egy screenshotot a google cmd-ben való pingelése közben, össze vissza ugrál a ping, 5-től egészen többszázig. Mutattam már az internet szolgáltatónak is (piszkenet kft), azt mondják, ott minden rendben van. 10 megás a net.. Mi okozza ezt?
kép: [link]
2014. febr. 21. 18:45
1/5 anonim válasza:
Közvetlenül kapcsolódsz a netre, vagy Wifi-vel? A neted milyen? ADSL, Kábel egyéb?
2/5 A kérdező kommentje:
Laptopon wifi-vel kapcsolódok a netre, de az asztalin is ugyanez a helyzet (ugrál a ping), ahol viszont közvetlenül. Nem vagyok egy nagy guru, nem vágom, hogy mi az az ADSL.. A háztetőn van egy "doboz", ami a művelődési központ (magas épület) tetején lévő antennára irányul, gondolom az meg a szolgáltató antennájára. Igazából az egészben csak az instabilitás zavar, délután szokott rossz lenni, ugrálni az érték, reggel, késő este pedig általában jó és stabil.
2014. febr. 21. 19:52
3/5 anonim válasza:
Akkor az lesz a "probléma". Sajnos a vezeték nélküli technológia ilyen. Nem lehet vele mit kezdeni.
4/5 A kérdező kommentje:
De az asztali gépen viszont közvetlenül kábellel kapcsolódom, de ott is ugyanez a helyzet.
2014. febr. 22. 10:27
5/5 anonim válasza:
Az ok, hogy kábeles az asztali géped. Viszont azt írtad, hogy: "A háztetőn van egy "doboz", ami a művelődési központ (magas épület) tetején lévő antennára irányul"
Tehát "mikrós" neted van, ami sajnos produkál ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!