Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megnyitok egy weboldalt,...

Megnyitok egy weboldalt, betölti, de kiírja: KÉSZ DE AZ OLDAL HIBÁS! Miért?

Figyelt kérdés

...mármint igen azokon az oldalakon ütköztem akadályokba, de ilyenkor nálam van a baj vagy magával az oldallal.-

lehet ezen javítani, ha egyáltalán van közöm a hibához?

2009. dec. 10. 16:55
 1/4 Drone007 ***** válasza:
100%

Nyilván nem lehetetlen, hogy az oldalon van a hiba, ugyanakkor ezt a hibaüzenetet az internet explorer 6.0-ás verziója szokta adni, ami egy igencsak régi - és borzasztóan elavult - böngésző.

(Lehet, hogy a 7.0 is adja?)

Mindenesetre a modernebb böngészők nem akadnak fenn az apróbb hibákon, és megpróbálják mindenképpen betölteni az oldalt, még ha hibák is vannak rajta. Az ilyen üzenetek elkerülésére javaslom használd a következő böngészők valamelyikét:

Mozilla Firefox bármely verzióját

Google Chrome

Opera 9 vagy jobb verzió

Internet Explorer 8.0 ha minden kötél szakad

2009. dec. 10. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem mindíg csinálja, most is jó, de nem mindegyik oldal.

Én az Explorer legújabb verzióját használom, vagyis azt hiszem. :-D

A számítógép szerelő állította be.......

Miért legvégső esetben az Explorer, a többi jobb böngésző?

nekem a Mozilla nem jön be :-(

De a google crome érdekelne.....

majd utánanézek, de ha van valami tanács szívesen fogadom.

2009. dec. 11. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen a 6-os explorer szokta írni és ha minden igaz a java értelemző nem a megfelelő verziójú
2009. dec. 11. 19:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Most letöltöttem az Opera-t, de nekem nagyon furcsa, olyan elmosódott a kép, például itt "gyakori kérdések" oldalon fent a nagy logo tiszta homályos..

Miért van ez, eddig sosem volt ilyen, csak most az Opera-val?

2009. dec. 11. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!