Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyire számít jónak egy 15...

Mennyire számít jónak egy 15 megás net?

Figyelt kérdés
Ez ilyen közép kategória vagy rendebne van am upc!!
2009. dec. 10. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

120, de az upc.

Aminél a digi-nek a 80-ja már sokkal jobb.

És a 80 Mbit-et már tényleg nehéz kihasználni, ki lehet pl. torrentnél, de már túl gyors, a 30 Mbit-essel is max. 4 perc alatt lejön egy film.

Youtube-nál pár Mbit-nél többet nem lehet kihasználni, meg más videómegosztókon sem, se sehol máshol.

2009. dec. 12. 00:59
 12/13 anonim válasza:

nekem is 15 megás van, pesten kívül.

Szerintem elég.

De ha lesz gyorsabb értelmes áron, akkor váltok,mert miért ne?

2010. febr. 8. 17:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Elég szerintem a 15 Mbit-es net (nekem 30 van, így nem kéne 15, de ha csak olyan lenne valahol elfogadnám), de a feltöltés gondolom jóval lassabb.

Ezért ajánlom bármelyik digi-t, 20-30-80 Mbit letöltéssel, 80 szerintem felesleges, de mivel csak egy ezressel drágább a 30-asnál ezért szerintem megéri, feltöltés pedig 10-20-25 Mbit, ezek közül is már a 10 Mbit-es elég, de itt is mivel nincs sok különbség árban szerintem megéri a drágább.

Ha nincs nálatok digi, akkor válogass, de nem fogsz még egy ilyet találni.

2010. febr. 8. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!