Az 5 Megás Internet ma már elavultnak számít?
Nekünk ilyen van már több, mint egy éve.
De azt mondják, hogy ez ma már kevés, mert pl. a UPC-nél van már 120 megás is...
És érdekel téged, hogy máshol mit kínálnak? Japánba meg 1 Gbites kapcsolatokkal rohangálnak.
Van ahol ez létesíthető, majd lesz jobb is. Ha meg neked bőven elég amihez kell, akkor nincs probléma.
Igen, ez is igaz.
Csak nem tudom mi köze a húsnak az internethez...
Jó, átvitt értelemben végül is felfogható...
> Az 5 Megás Internet ma már elavultnak számít?
Hogyhogy elavultnak? Mindent meg lehet vele csinálni amit egy 80mbites kapcsolattal, csak lassabban, nem? :) Komolyra fordítva a szót: átlag felhasználónak szerintem bőven elég, és még jó pár évig elég is lesz. Ami szerintem "elavultnak" számít az az elmebeteg mértékű asszimetria. ADSL-nél a feltöltési sávszélesség általában a tizede a letöltésinek...
@12:44 - Ennek megvannak az okai. ADSL-nél a maximális feltöltési sebesség 1 Mbit/s lehet, így kisebb csomagokat nyilván alacsonyabb feltöltési sebességgel kell adni.
T-Home Optinet, UPC Fiber Power esetében már ez a probléma nem áll fent, mert az optikai kábellel több gigabit is átvihető.
@12.44- Ez nagyon-nagyon igaz!
Például én most lemértem a speedtest.net-en az internetet, és a következő eredmények születtek:
Download: 5,58 Mbps
Upload: 0, 53 Mbps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!