Mi ez a "facebook-hack"?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy lehetséges, az, hogy valaki feltörheti a profilomat. Igaz ez? És mégis hogyan? Láthatja az üzeneteim, stb.?2014. febr. 20. 16:41
1/13 anonim válasza:
Állítólag könnyű feltörni,aki érti, de bűncselekmény,hát nyilván lát mindent szerintem.
3/13 anonim válasza:
"Állítólag könnyű feltörni"
Peeersze. Agyonfizetett hozzáértő profi számítástechnikusok csinálnak egy milliárdokat érő weboldalt amit könnyű feltörni. Gondolkozzál!!
4/13 anonim válasza:
Ha nem hiszed nem kell, de elég hihetően mondta egy számítógép és programozásban jó ismerősöm.
5/13 anonim válasza:
4#: Majd akkor szólj, ha meg is tudja csinálni előtted...
6/13 anonim válasza:
Ha egy csöpp eszed van akkor nem fogják tudni.
7/13 anonim válasza:
Első vagyok. Újabb ok,hogy fel lehet, ma amikor beléptem,olyan oldal lett lájkolva,amit nem én csináltam, csak néztem,hogy lájkolva van egy új oldal és a kezdőlapomon csomó megosztás van . Nos, ez is bizonyítja,hogy fel lehet törni.
8/13 anonim válasza:
7#: Nem, ez csak azt bizonyítja, hogy hülye vagy. Lehet triviális a jelszavad, valahol belépve maradtál, keyloggeres gépen léptél be, valamilyen fb. vírus stb.
9/13 anonim válasza:
Hülye vagy te köcsög.Más is írt már itt fész feltörésről.
10/13 anonim válasza:
"Más is írt már itt fész feltörésről." Tény és való a lakosság nagy része hülye, pont mint te. Ezért ne érezd magad kellemetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!