Van olyan kábel ami USB-ből LAN-ba alakít át?
Küldenél LINK et nemd
tudom hogy hogy keressek rá
A NAS ugyan jóval intelligensebb, de mégis húzósabb árkategóriában fekszik. 20 ezer alatt nem kapsz használhatót újonnan. Akkor már jobban megéri a routert USB -re cserélni.
A TP-Link TL-WR842ND a legolcsóbb router, ami tudja ezt. Bár arra a sebességre ne számíts, mintha közvetlen kötnéd a rá a gépre a vinyót USB-n. A 10/100 Mbps -os hálózat lesz a szűk keresztmetszet.
Pl. ez: [link] Ennek a nagyobbik testvérét szoktam használni ügyfeleknél, elég jók a tapasztalatok. Gyors, kíméletesen bánik a merevlemezekkel, könnyű a hibaelhárítás. Mivel előre jelzi, ha valamelyik lemez meghibásodás előtt áll és akár bekapcsolt állapotban is cserélhetőek a lemezek.
#3 Valóban kihozhatja kisebb pénzből, viszont hosszútávon a NAS olcsóbb, mivel a külső lemezt nem tudja 0-24 órában elérhetővé tenni, miközben használaton kívül le is állítja. Így nagyobb lesz a rendszer össz. fogyasztása, ami jelenthet 2-3 ezer pluszt havonta, és a lemez is előbb megy tönkre a folyamatos üzemtől. valamint a teljesítménye sem lesz kielégítő egy NAS-hoz képest. és ugyan a mai routerek, még az olcsó gagyi routerek is Gb-es switchel vannak szerelve, sosem lesz valódi Gb a hálózat egy olyanhoz képest, ahol minőségi eszközök vannak. Ahogy írtad, az lesz a szűk keresztmetszet.
-Amit a #4 es link elt az bir visszatölteni pl. nCORE ra ugy hogy nem megy a számítógép?
-Csak rá kell dugni a router re és ha arra a hdd ra töltöm le a filmet?
-Akkor ha rádugom a hdd t a router ra akkor birok nézni filmet wifis telón?
Igen, rendelkezik beépített P2P klienssel. Azaz igen, tudsz róla tölteni. csak nem uTorrent van rajta, hanem egy böngészőből irányítható Transmission (elvileg, de a böngészős vezérlés 100%)
#1-es, #4-es voltam.
Úgy tudom a Transmission nem hivatalosan rakható rá utólag.
Mint ahogy ennél is csinálják:
Ami gyárilag van benne Torrent kliens, az elég fapados, semmit se enged állítani, és az összesen futtatható torrentek száma is gyárilag korlátozva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!