Ha veszek egy kábelt ami VGA ról át alakít RCA ra (kábel linkje alúl) Akkor azzal tudom használni monitorként a régebbi fajta fénycsőves tv-t?
Ha ez számít Geoforce Gts 450 es vidikarim van. Ja és ezen a kártyán alapból DVI kimenetek vannak de van átalakítóm VGA ra.
Hát, nézegesd a táblázatot és utána döntsd el, hogy kevés-e:
Azért manapság még a 800*600 is kevés, nem hogy ez... :)
egyszerűbb, ha bemégy egy számtech szaküzletbe, 1-2 ezer Ft-ért már kapsz, 17"-19" CRT (képcsöves) monitort!
(cégek, intézmények ezerszámra adták le, a hibátlan, hagyományos képcsöves monitorokat...)
CRT TV-t monitorként, még véletlenül sem használni, olyan gyenge a képminősége, felbontása!
ezt a hozzászólást olvastad?
Használhatatlan. Megvásároltam, majd két HD Ready (720p) felbontású LCD TV-vel is kipróbáltam... Az egyik egy Samsung, ezen egyáltalán nem sikerült képet megjeleníteni, a másik egy Toshiba, azon már megjelent a kép, de kompatibilitási problémák miatt élvezhetetlen minőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!