Ezt hogy értsem? Miben nyilvánul ez meg?
Figyelt kérdés
Számlatartozás miatt írták hogy korlátozták az internetszolgáltatást, azt se tudtam hogy van tartozásom ráadásul 2 havi (WTF?!), nem is küldtek róla csekket, de mindegy. Na már most, nekem rendes kábelnetem van, T-com területen. Nem felfüggesztették, hanem azt írták hogy korlátozták. Ez miben nyilvánul meg vezetékes net esetében? Mert mobilnetnél azt vágom hogy sebességben korlátozzák de itt? Mert semmit nem vettem észre, sebességben sem pl.2014. febr. 19. 16:59
1/3 anonim válasza:
Itt is korlátozzák a sebességet. Én a helyedben betelefonálnék a T-home hoz és megkérdezném tőlük, hogy mely számla nincs befizetve stb.
2/3 A kérdező kommentje:
Most pont megtörtént már ez. Akkor sebességben korlátozzák?
2014. febr. 19. 17:10
3/3 A kérdező kommentje:
Mármint az utánajárás történt meg. De mondtam hogy egy kiba* számlát, vagy értesítőt küldhettek volna, nem rögtön pattogni, mert komolyan nem kaptam értesítőt tartozásról, csak a rendes havi számlákat na mindegy.
2014. febr. 19. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!