Miben nyilvánul meg, ha valakinek 60 Mbit/s-es UPC-s csomagja van bekötve?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 16:32
1/8 anonim válasza:
60Mbit/s avagy 7,5MB/s a letöltési sebessége maximum. Csúcsidőben ez lemehet akár 20Mbit/s-ig is.
2/8 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, hogy hol lehet észrevenni, hogy 60 Mbit-es a net? Gyorsabban tölti be a weblapokat, vagy torrenten gyorsabban tölti le a programot?
2011. dec. 1. 16:37
3/8 anonim válasza:
Torrent. Néhány perc alatt tudsz filmeket letölteni.
4/8 anonim válasza:
Itt teszteld le.
Miben nyilvánul meg? Nem tom. Nekem a 25 MBit is piszok gyorsnak tűnik, HD videókat nézek, tovább tart egy frissítés telepítése, mint letöltése. De van 120 Mbites csomag is, szóval valakinek, valamire az is kell.
5/8 anonim válasza:
A weblapok nem biztos hogy gyorsabban töltenek be. Ott fontos a ping, a szever milyen formában küldi az adatokat.. Pl egy gzip tömörítés jobb, mert mindent egy fájlban kapsz meg, nem kell külön külön kérned az összeset.
6/8 A kérdező kommentje:
Eddigi tapasztalataim:
Torrentről a szokásos 3.6 Mb/s-el töltött le, nem gyorsult semennyit. Alapjába véve pedig akármelyik letöltést nézem, mind 500 és 800 KBps-el tölt, sehol sem látok 60 Mbps-t..
2011. dec. 1. 20:41
7/8 anonim válasza:
Nem fog mindegyik 60megabittel jönni. Összbe annyit használhatsz.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, mostanra már értem:) Az a maximum, de annál legtöbbször kevesebb lesz.
2011. dec. 1. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!