Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki tud tanácsokat ahoz,...

Venosz kérdése:

Valaki tud tanácsokat ahoz, hogy tudnék embereket vonzani a weboldalamra?

Figyelt kérdés

2014. febr. 17. 19:11
 1/9 A kérdező kommentje:

Én vagyok a kérdező.

A weboldalaimat nem írtam ki.

www.galaxy-mc.info

www.claydaypro.netau.net

2014. febr. 17. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Például csinálj hasznos, érdekes, igényes weboldalakat.
2014. febr. 17. 19:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez az igényes weboldal önmagában nem is rossz ötlet,csak nincsen semmi téma amit kitudnék használni.
2014. febr. 17. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát az baj. Téma nélküli weboldalt nehéz népszerűsíteni, mert nincs kinek... meg nincs is miért. :D

De rátérve a te weblapjaidra: oszd meg Facebook-on, releváns fórumokon a linkeket.

2014. febr. 17. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Na most megnéztem... Ezek igényesek? :D

20 évvel ezelőtt is cikinek számított volna.

2014. febr. 17. 22:16
 6/9 anonim válasza:
Tanulj meg helyesen írni.
2014. febr. 23. 01:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Talán azon kéne gondolkodni, hogy hogyan lehetne takarítani a Webet! A gugli nem alkalmas erre a célra. 100 keresés, talált közül 99 értelmetlen baromság! Még tíz év, és semmire nem lehet használni, mert teleszemeteli mindenféle tudatlan barom!

Ha jól emlékszem, a google nak a keresőszavak a gyengéi. Olvass utána, még egy statisztikai oldal is van erre a célra, hogy egy adott témára milyen szavakat érdemes használni,

2014. febr. 23. 11:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Az első kinézete nem valami jó.

Nem akarlak megbántani, de ha egy olyan oldalra tévedek mindegy hogy mi van rajta bezárom. Még akkor is ha egyébként érdekelne. A második nem néz ki annyira rosszul (nem is túl szép azért), de azon meg nincs mit nézni. Ha csak a nézettség a lényeg akkor olyan témában kell csinálnod amire sok ember keres, de kevés az olyan oldal.

2014. febr. 23. 12:19
 9/9 A kérdező kommentje:
A második témája a videózás mint látjátok.De mi lenne az a dolog ami ott tartaná az embereket?.Talán valami nyereményjáték?
2014. febr. 25. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!