Valaki tud tanácsokat ahoz, hogy tudnék embereket vonzani a weboldalamra?
Én vagyok a kérdező.
A weboldalaimat nem írtam ki.
www.galaxy-mc.info
www.claydaypro.netau.net
Hát az baj. Téma nélküli weboldalt nehéz népszerűsíteni, mert nincs kinek... meg nincs is miért. :D
De rátérve a te weblapjaidra: oszd meg Facebook-on, releváns fórumokon a linkeket.
Na most megnéztem... Ezek igényesek? :D
20 évvel ezelőtt is cikinek számított volna.
Talán azon kéne gondolkodni, hogy hogyan lehetne takarítani a Webet! A gugli nem alkalmas erre a célra. 100 keresés, talált közül 99 értelmetlen baromság! Még tíz év, és semmire nem lehet használni, mert teleszemeteli mindenféle tudatlan barom!
Ha jól emlékszem, a google nak a keresőszavak a gyengéi. Olvass utána, még egy statisztikai oldal is van erre a célra, hogy egy adott témára milyen szavakat érdemes használni,
Az első kinézete nem valami jó.
Nem akarlak megbántani, de ha egy olyan oldalra tévedek mindegy hogy mi van rajta bezárom. Még akkor is ha egyébként érdekelne. A második nem néz ki annyira rosszul (nem is túl szép azért), de azon meg nincs mit nézni. Ha csak a nézettség a lényeg akkor olyan témában kell csinálnod amire sok ember keres, de kevés az olyan oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!