Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Más néven lehet regisztrálni...

Más néven lehet regisztrálni a face-n?

Figyelt kérdés

Ezt szerintem kifejtem bővebben, csak különben a kérdésemet nem fogadta volna el! Ugyanis, ugye beírom egyből "engem" hoz be!

De olyat, hogy x néven, tehát egyáltalán újraregisztrálni lehet-e és tényleg más néven?

Még egy másik, ha egy oldalról valaki ki van tiltva és nem "tehet-vehet" ott (nem írhat be...) kinek szólhat, továbbá az hogyan van még, mert ezeket nem értem roppantul!

Van egy amolyan fan page, de ez nem magyar ráadásul egy külf. gitárosé, csak egyszerűen nem tudom "ki kihez vagy mihez köthető meg minden", különben már teljes kínlódásomban gondoltam rá, hogy fogom és a weboldalán lévő manager-ének írok (lenne rá lehetőség) és kérdezem!

Mert hogy ennek az embernek és én ezt nem értem sehogyan sem, hogy "külföldről irányítva" vagy mi, mert, amikor az eredeti oldal megszűnt, angolul és angolul írtak oda, hogy bocs, de ez meg fog szűnni!

Tehát én azt a részét nem értem csak, hogy külföldön létrehoz valaki tényleg egy rajongói oldalt és akkor ez "lebontódik", hogy x.y. hungary (pl) vagy argentína, na de ilyenkor, ha én az itthonihoz, de nem az oldalon keresztül, akarnék valamit!

2014. febr. 16. 21:22
 1/1 Szabó Éva Györgyi válasza:

[link]

Erre a linkre rákattintasz, és követed az utasításokat. Törlöd magad a faceról. Előtte mentsd el amit újra szeretnél kirakni. 15 napon belül törlődik az oldal, de csak akkor, ha megerősítetted a törlési szándékodat. Közben készíthetsz új oldalt azzal a névvel, amit szeretnél látni.

2014. febr. 17. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!