Szeretnék a wifi-s telómmal (Galaxy Ace GT-S5830) a PC-m router-ének a wifi-jére kapcsolódni, de nem sikerül. A teló wifi-je felismeri a hálózatot, kéri a jelszót. A router alján van egy P/N (itt egy 9 jegyű szám). Ezt beírtam, de nem jó. Mit tegyek?
milyen routert használsz?
amúgy van olyan amin
192.168.1.100
vagy
192.168.0.1
vagy
192.168.0.100
A PC-t mivel használod, kábellel? (gondolom, ha wifihez nincs jelszavad.) Írd be a futtatásba, hogy cmd, majd a parancssorba ipconfig, ott találsz egy olyat, hogy alapértelmezett átjáró, annak az IP címét kell a böngészőbe beírni, és azzal tudsz belépni. Az ide való jelszót a router papírján találod.
A router alján lévő P/N az a part number, az nem jelszó. Esetleg még a router papírján lehet jelszó, de default jelszót sehol semmire ne használj.
Köszönöm a segítséget!
Megtaláltam a router papírjait, benne volt az alapértelmezett átjáró címe és a felhasználói jelszó is. Aztán a beállításoknál a Wireless menüpontban sikerült új jelszavat is generálnom a router-hez. Mégegyszer hálás köszönetem a gyors segítségért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!