Mi lehet a baj és hogyan tudnám megjavítani?
A laptopom egyszerűen nem tud felcsatlakozni a wifimre, és nem is találja. Próbáltam keresgélni a hálózatoknál, és ott megtaláltam a wifimet, de egy piros X van előtte, nem tudom jobban megfogalmazni, ezért ide teszek egy képet róla:
Így néz ki, és biztos hogy azért nem működik szerintem mert a piros X ott van előtte, de fogalmam sinc smi lehet a baj, pár napja még simán fel tudtam csatlakozni wifire.
Ja és még annyi, hogy az okostelefonom az megtalálja a wifi hálózatot és fel tud csatlakozni, de a laptopom egyszerűen sehogy sem...nem tudom mi lehet a baj!
Köszi a segítséget előre is!
A piros X csak annyit jelent, hogy nem érzékeli hatókörön belül a hálózatot, így nem is próbál csatlakozni.
Próbáld eltávolítani a listából, hátha akkor megjelenik a elérhető hálózatok listájában, de persze a wifi-jelszót majd be kell írnod.
Ha nem jelenik meg így sem, akkor próbáld a router-ben a wireless beállításoknál a channel-t/csatornát 6-osra állítani Auto-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!