Hogyan tudnám megjavítani? Segíts kérlek .
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Az lenne a problémám , hogy újra tették a gépemet , és most nem jó az internet , és Helyi kapcsolat szerint, egy Hálózati kábel nincs bedugva , pedig minden rendben . Nos , a gépem egy ilyen kis pendrive szerű "TP-LINK 54mbps TL-WN321G" fogja a netet , routerem van . Korábban is ez volt a probléma , de akkor sikerült megoldanom és hibátlanul működöt . A pendrive szerű cuccal nem lehet baj , mivel a notebook-omban adja a fényjelzést hogy működik . A válaszokat előre is köszi .2011. nov. 22. 15:37
1/11 2xSü válasza:
Telepítetted a driverét? Attól, hogy áram alatt van és világít a LED rajta, attól még nem biztos, hogy az operációs rendszer felismerte és használni is tudja. Első körben érdemes megkeresni a hozzá adott drivert (vagy megkeresni a neten), és telepíteni.
2/11 A kérdező kommentje:
Az a gond , hogy nem villog a gépben . Már egyszer volt ez a probléma valami le volt tiltva , nagy nagynehezen megkerestem , hogy mi feloldottam a tiltást és elkezdett villogni . Most akár hogy is küszködök nem sikerül megtalálni :/
2011. nov. 22. 15:45
3/11 2xSü válasza:
Az első válaszom továbbra is áll. Kérdés, hogy telepítetted-e a megfelelő drivert?
4/11 2xSü válasza:
Közben megkerestem neked a drivert is: [link]
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :) Uhh télleg basszus telepíteni is kéne :D Lehet az a baj nem , hogy a C meghajtón volt és onnan ugye eltüntek a dolgok és csak a D-n maradtak . Akkor célszerű lenne már a D-re telepítenem nem ?
2011. nov. 22. 16:06
6/11 2xSü válasza:
Nos a driverek általában a Windows rendszermappájába települnek, tehát nem igazán tudod ezt befolyásolni. (Hogy magát a telepítő fájlt hova töltöd le, az meg mindegy, hiszen a telepítés után akár törölheted is a telepítőt magát.)
7/11 A kérdező kommentje:
De nem is érzékeli a pendraivot így telepíteni se tudom :/
2011. nov. 22. 16:26
8/11 2xSü válasza:
Pendrivról még nem volt szó. Másik USB-re dugva sem érzékeli?
9/11 A kérdező kommentje:
Nem Pendrive csak én hivom úgy :D Ilyen Pendrive szerü cucc de már le irtam a válaszba . Áhh nagyon nem értem ezt a dolgot :/
2011. nov. 22. 16:30
10/11 2xSü válasza:
Az első válaszból indulj ki. Telepítetted a driverét? Mert nagy valószínűséggel addig ha fejre állsz, akkor sem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!