Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mostanában mindenki törli le...

Mostanában mindenki törli le magát fb-ról?

Figyelt kérdés
Ti is észrevettétek hogy már egyre kevesebben vannak fent fbon? Lassan minden ismerősöm felfüggeszti az adatlapját, szerintetek mi ennek az okozója? Unják már?
2014. febr. 12. 11:24
 1/7 Csxeba ***** válasza:
Én 1 éve töröltem magam, mert utálom azt az oldalt. Nem vagyok kíváncsi mások magánéletére és különösképpen utálom, ha rólam mindenki előbb tud valamit, minthogy én elmondanám nekik. Persze ez csak az én véleményem, van aki élvezi hogy mások magánéletében turkálhat.
2014. febr. 12. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Én 1-ről tudok, aki törölte magát.

Egyébként meg "nem trendi" most már.

2014. febr. 12. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én ezt nem tapasztaltam, viszont én és még sokan másik is csak chatnek használjuk / használtuk a facebookot, amit azért lássunk be, hogy erre bármilyen más program is megfelel. ( Csxeba -val egy véleményen állok)
2014. febr. 12. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Fiataloknál a "magánélet" biztosítása miatt van sok törlés. Miután a Facebook nem csak szűk körben hanem a teljes lakosság körében elterjedt, ezért ott vannak a szülők, nagyszülők, tanárok is akik látják, figyelik és megszólják hogy hogyan viselkedik a gyerek a neten.

Ezek után inkább elpártolnak onnan és más, felnőttek számára ismeretlen helyen élik ki magukat.

Persze nem csak a fiatalok törlik magukat, de ez egy húzóerő egy oldalnál, mivel ők vannak ott éjjel-nappal.

2014. febr. 12. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
igen, ez mind igaz, plusz még talán akik divatból használták idáig, azok valóban azért, mert már nem divatos...vagy értéktelennek érzik magukat ott. volt már itt is olyan kérdés 1-2 hete, hogy miért nem lájkolják mostanában a kiírásait...:D aki ebből gondot csinál, simán elképzelem, hogy felfüggeszti magát, csak hogy hátha majd így figyelmet kap...
2014. febr. 12. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem is csak a chat funkció miatt van meg, amúgy semmi nincs is az adatlapomon. :-)
2014. febr. 12. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem meg abból is elegem lett, hogy 2 percente jelzett a telefonom, ha valaki elfingotta magát a gépe előtt.
2015. máj. 23. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!