Hol tudok jelezni szerintetek ha meghalt az édesapám és szeretném ha eltávolítanák a facebook profilját?
Két lehetőség van. Az egyik, hogy kéred az elhunyt személy profilját emlékoldallá alakítását itt:
Innentől a Facebook jelzi, hogy elhunyt személyről van szó, csak az ismerősök láthatják az adatlapot, keresőben nem jelenik meg sem a név, sem a bejegyzések, így gyakorlatilag ismerősön kívül más nem láthatja az oldalt.
A másik lehetőség a fiók törlésének kérése, illetve elvileg lehet saját kérést is intézni a Facebook irányában itt:
Ha hozzáférsz a profilhoz, tehát tudod a jelszót, felhasználó nevet, akkor tudod törölni/töröltetni.
Ha emlékként meg akarod őrizni, át lehet állítani, hogy például a születésnapi adatokat ne jelenítse meg, illetve nagyon sok dolgot át lehet állítani. Igaz némelyik nem túl feltűnően, de ott vannak az elrejtési lehetőségek szinte minden adatnál.
Én az öcsémet szerettem volna levetetni. Úgy emlékszem, valamivel igazolni kellett volna , hogy közöm van hozzá. Mivel nem vagyok jóba a közvetlen családjával, így nem tudtam megtenni.
Neked biztosan sikerülni fog.
Én már két hónapja küzdök ezzel a tetű oldallal. Báttyám profilját szeretném emlékoldallá alakítani. A halotti anyakönyvi kivonat beszkennelve megára feltöltve a link bemásolva az űrlapra. Erre mindig jön egy email hogy töltsem ki még egyszer az űrlapot és csatoljam a nekrológot. A csatolt halotti anyakönyvi kivonat több nyelvű. Valaki esetleg tudna abban segíteni hogy miért nem megfelelő számukra a link?
Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!