Hogy lehet MA pénz keresni az interneten megélhetés céljából?
Itt most a megélhetőségről van szó, nem csupán pár tízezer forintot keresni, igaz már a minimálbér sem sokkal több.
Amennyit én megéltem, találkoztam, belebotlottam az interneten való pénzkeresésbe, az először a reklámok voltak és link rövidítés az oldalakon. Később az értékesítés kapott nagy szerepet, minden és mindenki árult, amije csak van, még akkor is ha nincs (külföldről való rendelés). Majd a Youtube-os partnerprogram vette kezdetét amiből szintúgy származhat bevétel.
Hogyan látjátok mi lesz a jövő "slágere", vagy az említettek még nincsenek és nem is lesznek kifutva?
Online értékesítésből meg lehet (még) élni, vagy túl sok a munkaigényessége, már telített a magánszemélyként való értékesítés piaca, idehaza és külföldön? Megéri Online Webshopot nyitni?
Hát ilyen egyszerű klikkelős,reklámos dolog nagyon sok van de egyikkel sem lehet annyit keresni hogy meg lehessen élni belőle, de szép kis mellékest lehet vele gyűjteni.
Komolyabb dolgok pl.: ha van facebook-on (vagy valamilyen közösségi oldalon) kb.:1000 vagy több ismerős (még ha nem is ismered nagyrészét) lehet árulni akármit.
Egyik ismerősöm ruhákat árul facebook-al, és 150-200 ezret keres havonta.
az online értékesítésből valóban meg lehet élni, de sok kompromisszummal jár. ugye írtad a külföldi rendelős dolgokat. sokan belefognak, mert jelenleg is rengeteg ember van, aki nem mer mondjuk ebay-ről vásárolni, mert mit csinál, ha valami közbejön, és inkább 2-3ezerrel többet ad ki valamiért, csak hogy egy magyar webshopból megvegye. vállalkozó részéről ez legtöbbször úgy működik, hogy nem adózik, nem vállal felelősséget semmire, és szvsz egyre rosszabb híre van az ilyen 10 perc alatt elkészíthető webshop-os oldalaknak.
viszont ha hiteles szeretnél lenni, akkor valóban felkérsz egy megbízható embert, aki csinál neked egy tisztes webshop-ot, plusz te meg rendesen fizeted az adókat, vámot stb. csak ugye így meg elég szűkös a dolog, mert így drágábban kéne a dolgokat adni, akkor meg vevők kevesebbek. emellett meg vállalod is a termékeidre a felelősséget, magabiztosan információt is tudsz adni arról, amit eladsz(ilyen is rengeteg van, például a kínai telefonoknál...egy az egyben bemásolja a kínai oldalról a telefon adatait, de amikor valaki rákérdez egy olyan dologra, ami mondjuk nem szerepel benne, akkor az eladónak fogalma sincs arról, hogy mit szeretne a vevő megtudni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!