Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik a leggyorsabb böngésző?

Melyik a leggyorsabb böngésző?

Figyelt kérdés
Nekem eddig az Iron volt a csúcs, van gyorsabb nála?
2014. febr. 9. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a megbízhatóság fontosabb, mint a sebesség. Chrome vagy Firefox.
2014. febr. 9. 22:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyébként az Iron a Chrome "testvére", jóval gyorsabb nála.
2014. febr. 9. 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Letöltöttem az Iront, a firefoxnál néha gyorsabb (1,5-2 mp alatt hoz be egy oldalt), néha viszont indokolatlanul "sokat" tölt (4-5 mp). Mindenesetre nekem a firefox az örök favorit.
2014. febr. 9. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Chromebol takolt az iron,comodo dragon... Annyi kulonbsegel,hogy ezek biztomsagosabak mint a Google Chrome.

Amugy szamomra a firefox jon be,miota gepem van csak azt hasznalom.(tobb eve...) Chrome avagy a tarsai szamomra lomha volt mindig.

2014. febr. 9. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Most az operát tartom annak.
2014. febr. 10. 00:43
 6/7 anonim ***** válasza:
5# +1 opera 4ever
2014. febr. 10. 05:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Emberek. kb 0,5 - 1 mp-es különbségeken vitatkozni ostobaság. Sokaknak 3-5 évvel ezelőtt valóságos csoda volt, ha messziről meglátott valaki gépén egy weboldalt, most meg ezen nyavalyognak, hogy 1, vagy 2 mp alatt töltődik be az oldal. Egy böngészőnél nem legfőképpen a gyorsaság a fő szempont a vélemény kialakításakor. Továbbá általános véleményt azért sem lehet mondani, mert minden gépen más böngésző lehet az ideális. A családunkban 4 gép van. Az enyémen a Chrome a nyerő, a másikon a FF. Most csak is a gyorsaságról beszéltem. De mivel nem egyforma gépekről van szó, ezért nem áll meg az ilyen fajta összehasonlítgatás. Remélem érthetően fogalmaztam. :)
2014. febr. 10. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!