Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok kapcsolódni...

Miért nem tudok kapcsolódni az internethez?

Figyelt kérdés
Egyik nap otthon szétszedtem a laptopomat, hogy kitisztíthassam, mert nagyon forró levegőt fújt, és pörgött a ventilátor nagyon. Mikor bekapcsoltam, nem tudtam csatlakozni az internethez. A laptopom pont a router mellett van, de épphogy csak érzékelni tudta a jelet. Mikor megpróbáltam rá kapcsolódni, kiírta hogy nem sikerült a kapcsolódás, és el is tűnt a jel, utána már csak a piros X van ott. Mindent kipróbáltam már, újra letöltöttem egy drivert, de semmi. Mi lehet ilyenkor a probléma? Bennt a számítógépben mehetett vmi tönkre a tiszításkor? Ha igen, akkor melyik kis alkatrész az és mi a teendő ilyenkor?

2014. febr. 9. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:

tesókám,az írásodon az jön át ,mintha a wifivel nem tudnál csatlakozni a routeredhez,

-és mi van ha az utp kábelt dugod be ?

2014. febr. 9. 17:21
 2/2 peterr80 ***** válasza:
a nagy pucolásban valamit megmozgathattál. Pl a kis antennát ami fogja a router jelét. Szedd még egyszer szét és nézd át hogy mit csináltál, majd vidd szervízbe . ( ha nincs változás )
2014. febr. 9. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!