Hogyan tudnak a letöltésért megbüntetni?
Németországban élek és a barátomat megbüntették tiltott torrentezésért. Pár oldalon olvastam,hogy igazából a feltöltés miatt tudják megfogni az embert,a letöltésért nem.
Kicsit össze vagyok zavarodva,mert az okos telefonomon van egy alkalmazás (a marketről töltöttem le) amivel lehet zenét letölteni "Mp3 downloader" és teljesen ingyenes a program....Na ha én most leszedem ezzel a zenéket,mármint a legális letöltőprogrammal,akkor megbüntethetnek?
Légy szíves egyértelmű magyarázatot adjatok és ne tippeket. És persze ne csak annyit,hogy: "Nem büntetnek meg".
Köszönöm
:) Nem büntetnek meg...
Szoftverek le és feltöltése és használata is büntetendő - lenne -, ha kalóz verziót használsz. Film és zene esetében csak a feltöltés - lenne - büntetendő, de Magyarországon nem igen van erre példa és kapacitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!