Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kell-e fizetni Németországban...

Kell-e fizetni Németországban a letöltésért ha bemérnek? (torrent)

Figyelt kérdés

Sajnos ezt utólag tudtam meg hogy nem szabad és már igen tetemes méretű mennyiséget töltöttem le. ( 300 GB környékén)

Mennyi az esély a lebukásra.

Magyar torrent oldalról töltöttem ha ez számít.

2012. aug. 11. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Mo.-n is ugyan annyira büntetik mint No.-ban, viszont azt nem tudom, hogy ott mennyire nyomoznak utána. Amúgy pedig a letöltésért nem büntetnek, csak a feltöltésért. És csak akkor mérhetnek be, ha lekapcsolják a rendőrök a trackert(az oldalt, ahonnan töltöd). Volt már ilyen akció, de akkor egyetlen felhasználót sem büntettek/kerestek meg tudomásom szerint. A másik tényező pedig az, hogy te No.-ban laksz, és ez országok közötti ügy lenne. Ilyen piti fogásért mint te nem fogják törni magukat (hacsak nem egy hardcore feltöltő vagy).
2012. aug. 11. 16:08
 2/7 SimkoL ***** válasza:
50%

Mint volt rendőr - már nyugdíjas vagyok - hadd nyugtassalak meg.

A feltöltö: tehát aki közzétesz, hozzáférhetővé tesz stb... az követ el szabálysértést, bcs.-t.

A rendőrségnek kisebb gondja is nagyobb annál, hogy IP cím alapján végignézze a letöltöket főleg ha több 100 ezres nagyságrendben vannak. Na meg tegyük hozzá, hogy a technikai felkészülségük is a bányászbéka s..ge alatt van - én már csak tudom -

Egy élő példa:

Nekem mobilnetem van - nem is az én nevemen van a kártya, ismeretlentől vettem, a büdös életben nem találnak meg, csak azt tudják behatárolni, hogy melyik településen vagyok - de Isten igazából nem is érdekli őket :)amíg csak letöltök.

Aludj nyugodtan :)

Az internet nyilvános csak a feltöltésekért tartozik felelősséggel a feltöltő.

2012. aug. 11. 16:39
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat most kicsit megnyugodtam
2012. aug. 11. 19:38
 4/7 anonim válasza:
100%
hát nálam a gyakorlat mást mutat. itt büntetik a letöltést is.az egyik ismerősöm egyetlen zenei albumot szedett le egy éve kb, és kapott rá 2 hónapra egy 800 euro-s csekket.én itt nem töltök le semmit.
2012. aug. 14. 11:20
 5/7 Fisher0731 válasza:

Most én is rendesen beszartam!

Olvasgattam az itteni torrentezéssel kapcsoltaban és erre bukkantam: [link]

Az tuti leálltam a töltögetéssel, remélem megúszom.

2013. jan. 17. 21:33
 6/7 anonim válasza:
Németországban ráálltak arra, hogy sok balek adatait megszerezze különféle kamu ügyvédi iroda és szépen lehúzzák őket pár 100 euróra.Ha egy balek van aki csenget nekik már az megérte.
2015. márc. 7. 13:56
 7/7 anonim válasza:
Kérdező, mi lett a sztori vége?
2022. febr. 17. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!