TÁVKÖZLÉSI CSALÁS?
Metin2MesterNexten játszok. a mai napon felmentem volna rá és kiírta,hogy tiltva vagyok.Felmegyek emailomra látom hogy 15 évre kitiltottak távközlési csalás miatt.Megnéztem Google-on,hogy ez mit is jelent de igazából magam sem tudom,hogy mi rossz sülhet ki ebből.
Metin2Pegazuson játszottam több mint 3 évet. 1.6 milliárd értékű yang cucc stb. Rám írt egy karakter hogy töltene nekem sét ahová csak akarok 140 ezer van a telóján. Mondtam neki Nextre kéne 30 ezerért és meg kapja az összes cuccom. Aztmondta tölt 50 ért is csak ne verjem át. Ez meg is volt. Küldött sé töltő smst a nextnek 5080 ft onként.Mikor megkapta az smst küldte nekem a kódot én pedig aktiváltam a karakteremen a sét. Úgy gondolom a telefon amiről töltötte nekem a sét az lopott volat és ezért tiltottak ki a szerverről + lehetséges rendőrségi eljárás is indulhat ellenem. Bizonyítékom van skypos beszélgetés.
AKI TUDJA MI LEHET ENNEK A KÖVETKEZMÉNYE : bírósági ügy vagy semmi vagy esetleg más . AZ ÍRJON!!!
Az előfizetéses telefont egyfajta hitelnek is lehet tekinteni. A telefontársaság a hónap végén számlázza az elköltött pénzt, addig pedig megelőlegezi, ami ebben az esetben az, amit az illető "sé" töltésre használt fel.
A játékot üzemeltető cég megkapja a pénzt, így először nem látja, hogy csalás történt. De mivel elmondásod szerint kitiltottak a játékból, bizonyos, hogy tudomásukra jutott, ez pedig azt jeleni, hogy a telefontársaság felkereste az emelt díjas szolgáltatást nyújtó céget, aki pedig a játék üzemeltetőjét.
A telefontársaság biztosan feljelentést tett, de könnyen meglehet, hogy az üzemeltető is, de erről biztosan értesíteni fognak téged, vagy a szüleidet.
Mellékesen megjegyzem, hogy a fenti linken lévő szöveg elolvasása után borzalmasan agresszív és amatőr vezetősége lehet a szervernek. De ez egyéni vélemény :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!