Mit lehet távközlési csalás megkísérléséért kapni?
Egy játékban próbáltam fizető eszközt szerezni jogosultság nélkül. ez fogadott:
Kérdés - 2013-05-02 18:16:45 - MEGVÁLASZOLVA: MEGVÁLASZOLVA
ehem akkor teljesen véletlenül került 8900 sé az accountomra. vaami nagy hiba lehet a rendszeretekben. De ki fogja nekem ezt jóvá írni? Mert szerintem a pénz mindenkinek pénz.
Válasz - Megválaszolva: 2013-05-02 18:31:08
Feljelentelek távközlési csalásért az IP-d alapján. Ez egy hivatalos ügyfélszolgálat, nem pedig a haverjaid. A fiókon lévő SÉ pedig az utolsó szemig ajándék SÉ. Meg kellett volna nézned az Eddigi vásárlásaid menüpontban.
Mit kaphatok vagy elkerülni esetleg?
Ezzel még nem károsítottad meg őket, és nem lenne nekik egyszerű bizonyítani, hogy visszaélést próbáltál meg elkövetni. A bűncselekmény nem valósult meg, a játékszolgáltatónak kára nem keletkezett. Perelhet téged, hogy fizesd ki a nem létező kárát.
Ezeket a dolgokat nem veszik komolyan a bíróságok. Ez nem olyan mintha idős emberekhez becsöngetsz, megtéveszted őket és pénzt csalsz ki tőlük.
Ebből nem lehet belőle bajod, nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!