Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet távközlési csalás...

Mit lehet távközlési csalás megkísérléséért kapni?

Figyelt kérdés

Egy játékban próbáltam fizető eszközt szerezni jogosultság nélkül. ez fogadott:

Kérdés - 2013-05-02 18:16:45 - MEGVÁLASZOLVA: MEGVÁLASZOLVA

ehem akkor teljesen véletlenül került 8900 sé az accountomra. vaami nagy hiba lehet a rendszeretekben. De ki fogja nekem ezt jóvá írni? Mert szerintem a pénz mindenkinek pénz.

Válasz - Megválaszolva: 2013-05-02 18:31:08

Feljelentelek távközlési csalásért az IP-d alapján. Ez egy hivatalos ügyfélszolgálat, nem pedig a haverjaid. A fiókon lévő SÉ pedig az utolsó szemig ajándék SÉ. Meg kellett volna nézned az Eddigi vásárlásaid menüpontban.

Mit kaphatok vagy elkerülni esetleg?

#büntetés #távközlési csalás
2013. máj. 2. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Írd le bővebben, hogy miből állt a "csalási kísérleted". Maghackelted a játékszervert vagy mi?
2013. máj. 2. 19:46
 2/4 A kérdező kommentje:
hát felidegelt hogy mindenkinek több pénze van és azt írtam hogy rendeltem pénzért fizető eszözt de nem jött meg. nem tudtam h ellenőrizni tuják. lebuktam és jött az üzenet.
2013. máj. 2. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
nem lehet senkit sem feljelenteni az IPje alapján
2013. máj. 2. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezzel még nem károsítottad meg őket, és nem lenne nekik egyszerű bizonyítani, hogy visszaélést próbáltál meg elkövetni. A bűncselekmény nem valósult meg, a játékszolgáltatónak kára nem keletkezett. Perelhet téged, hogy fizesd ki a nem létező kárát.

Ezeket a dolgokat nem veszik komolyan a bíróságok. Ez nem olyan mintha idős emberekhez becsöngetsz, megtéveszted őket és pénzt csalsz ki tőlük.

Ebből nem lehet belőle bajod, nyugi. :)

2013. máj. 2. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!