Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom engedélyezni a...

Hogyan tudom engedélyezni a letiltott kiegészítőimet a böngészőmhöz?

Figyelt kérdés

A gépem újra lett rakva és most majdnem minden kiegészítő mellé az van írva, hogy "A Windows érdekében le lett tiltva". A Java, az Adobe Flash Player és még jó pár ilyen kiegészítő.

Csak azt a két lehetőséget ajánlja föl, hogy "Rákérdezés az aktiválásra" vagy "Soha ne aktiválja". Hogyan tudom ezeket a kiegészítőket engedélyezni?

Előre is köszönöm!

2014. febr. 7. 15:57
1 2
 11/11 csacsi2 ***** válasza:

firefox verzió?

A "Rákérdezés az aktiválásra" vagy "Soha ne aktiválja" -t régebbi firefox verzióknál volt.

Most ez van:

[link]

Újabb FF verziókhoz egyes régebbi kiegészítők nem elérhetőek!

Vannak kiegészítők amik nem a firefox részei, így nincs beleszólása hogy frissítse!Külön kell telepíteni a számítógépre.

(pl telepíted a windows mediaplayer-t akkor a FF érzékeli a telepítést és mint bővítmény megjelenik)

Keresd meg a profilkönyvtárat

"WinXP esetén: C:\Documents and settings\%felhasználói fiókod%\application data\mozilla

WinVista/7/8 esetén: c:\users\%felhasználói fiókod%\appdata\roaming\mozilla "

A profilmappa elérési útját a profiles.ini tartalmazza

c:\Documents and Settings\felhasználó név\Application Data\Mozilla\Firefox\

Path= érték

és töröld belőle a következőket:

addons.json

addons.sqlite

compatibility.ini

extensions.json

extensions.ini

extensions.log

extensions.sqlite

pluginreg.dat

Indítsd el, majd engedélyezd és indítsd újra.

Ha nem oldja meg akkor súgó / hibakeresési információ / Firefox alaphelyzetbe állítása.

Vagy Telepítsd újra a firefoxot!akkor nem lesz kiegészítő ami tiltott...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__42..

Tesztoldalak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. febr. 7. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!