Hogyan tudom engedélyezni a letiltott kiegészítőimet a böngészőmhöz?
A gépem újra lett rakva és most majdnem minden kiegészítő mellé az van írva, hogy "A Windows érdekében le lett tiltva". A Java, az Adobe Flash Player és még jó pár ilyen kiegészítő.
Csak azt a két lehetőséget ajánlja föl, hogy "Rákérdezés az aktiválásra" vagy "Soha ne aktiválja". Hogyan tudom ezeket a kiegészítőket engedélyezni?
Előre is köszönöm!
amikor rákérdez ha lenyitod van olyan is h mindig engedélyezve legyen lehtőség is...
am meg mozillánál asszem beállítások/alkalmazások
Megnéztem, mindegyikből a legújabb verzió van meg és mégis azt írja, hogy elavult vagy, hogy frissítsem.
A beállítások/alkalmazásokban nincsenek ott ezek a kiegészítők.
akkor szépen törölsz mindent és elkezdesz telepítgetni...
először a firefox legujabb verzióját
majd a bővítmények legujabbjait...
7 perc múlva kezdődik a fixtv-n a restart című műsor ahol kérdéseket lehet feltenni ilyen uügyekben...
ha skypon hívod ingyenes.. :D
Tudom, de nem értettem, hogy a firefoxban való megnyitásnál miért nem ajánlja fel a törlést.
Hát megcsináltam és nem lett jobb. Azok a kiegészítők ugyanúgy le vannak tiltva, pedig a legújabb van belőlük.
Utána nézek annak a műsornak.
De a kérdésem továbbra is nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!