Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » YouTube partnerség utánni adózás?

YouTube partnerség utánni adózás?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy AdSense bevételek után 16%-ot kell adózni, a YouTube is ide tartozik, de nem tudom, hogy hány éves kortól és mekkora összegtől kell adózni.

Azt is tudom, hogy amíg PayPalon van addig nem kell adózni, csak utánna mikor levettem bakkártyára a pénzt.

Szóval tudnátok segíteni, hogy hány éves kortól és mekkora összegtől kell adózni YouTube bevételek után.

2014. febr. 6. 16:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi az 'utánni' szóért, véletlen írtam úgy, természetesen tudom, hogy egy 'n'-el írjuk. :D
2014. febr. 6. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Én úgy tudom ha simán paypal-ra megy a pénz azután nem kell csak ha át utalod otp-re vagy hasonlóra de lehet hogy rosszul tudom
2014. febr. 7. 19:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezt mind leírtam én is a leírásba... Nem ez érdekelne, hanem az, hogy korhoz és összeghez van-e kötve az adózás...
2014. febr. 8. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Ebben a videóban minden lényeges dolog benne van:

https://www.youtube.com/watch?v=QnTP2dX1y8Y

Az év végén a bevételed 16%-át kell adózni mindegy,hogy csak 3000ft kerestél akkor is.

És hát mivel partner csak 18 év felett lehetsz így az felett kell. Persze Így úgy 18 év alatt is lehetsz...

2014. febr. 9. 13:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezt a videót már láttam, a kérdésemre a válasz nincs benne, mert a 16%-ot én is írtam, csak az összegre és a korra vagyok kiváncsi... Partner meg nyugodtan lehet 18 éves kor alatt is, mivel a szerződésem megkötésénél is írták, hogy ha nem múlt el 18 éves, akkor szülőjével vagy gondviselőjével töltesse ki...
2014. febr. 9. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
Felesleges utána adózni, mert ugysem tudják lenyomozni. Egyébként jobban jársz, ha Paypalon hagyod.
2014. febr. 14. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!