YouTube partnerség - TGN - megéri? Milyen előnyöm származik ebből?
A minap megnéztem az inboxomat YouTube-on (amit természetesen elrejtettek, ahogy csak lehet) és egy számomra meglepő levéllel találkoztam.
Gaming csatornám van, és egy bizonyos TGN network keresett fel, hogy nem érdekelne e a partnercégük.
Mivel magamtól eddig nem foglalkoztam a témával, és ahogy látom elég sokan nem is árulnak el mindent titeket kérdezlek.
Milyen előnyöm / hátrányom származik abból ha esetleg csatlakozom ehhez a partnercéghez?
Valaki hallott már róluk ? Tapasztalat esetleg?
Az adsense-el együtt is lehet ezt igényelni? Vagy választanom kell ?
Mivel eddig nem foglalkoztatott a dolog, tényleg nem néztem utána semminek. YouTube partnernek is csak azért jelentkeztem annak idején, hogy tudjak egyedi képet rakni a videók elé :)
Előre is köszi a válaszokat, remélem a trollok nem találnak ide ;)
Andi
Először azt vizsgáld meg, hogy amit a csatornádra felraksz, az 100%-ig a saját alkotásod-e, mert ha nem, akkor előfordulhat, hogy valaki a nyakadba akaszt egy pert, ha az ő tollával ékeskedve próbálsz pénzt szerezni.
Azt mondod, játékokról van szó. Amíg szórakozásból töltögeted fel, addig nem zavar senkit. De pl. egy EA vagy Activision biztos a nyakadra mászna, ha éppen az ő játékaikból készült videókkal pénzt keresnél.
Nem is olyan régen történtek hasonló esetek.
Annak utánanéztem, hogy mely cégek harapnak.
Illetve ha jól tudom partnerséggel, adott fejlesztők játékairól készült videókat is rakhatok fel.
Ennél a cégnél elég sok játékhoz kapok úgymond szabad utat.
A kérdésem még mindig az lenne, hogy ismeri valaki őket ? Van tapasztalata ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!