Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mitől lehet hogy egyes webolda...

Mitől lehet hogy egyes weboldalak nem töltenek be?

Figyelt kérdés
néhány oldal nem tölt be. több böngészővel is próbálkoztam de nem sok sikerrel. nem adja be a facebook-ot, a google-t a wikipedia-t és még nagyon sok oldalt nem. már az internetszolgáltatót is kérdeztem de azt mondta nem lát hibát. valakinek esetleg valami ötlet? egy fontos dolgozatra kéne készülnöm és így nehézkes lesz. :/
2014. febr. 5. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
A böngésző beállításaiban tiltsd le a felugró ablakokat. Milyen böngésződ van?
2014. febr. 5. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezt az online scannert futtasd le. [link]

Aztán töltsd le a böngészőbe az Adblock Plus reklámblokkolót, külső szűrőket is hozzá (magyar, német, román, orosz).

2014. febr. 5. 14:22
 3/8 A kérdező kommentje:
google chrome-ot használok eredetileg, de próbáltam firefoxban és operában is!
2014. febr. 5. 14:23
 4/8 A kérdező kommentje:
az eset online nem talált fertőzött fájlt :/ a felugró ablakok is blokkolva vannak
2014. febr. 5. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Google Chrome, Három vonal alatt, nézd végig a Beállításokat (a Speciálist is nyisd meg). Valahol, valami nem kerek, vagy le van tiltva.

Pl. Eszközök, Böngészési adatok törlése. Vagy Induláskor, adott oldal vagy oldalak megnyitása. Vagy Keresés.

2014. febr. 5. 14:58
 6/8 A kérdező kommentje:
mindet végig csináltam és semmi.. de elküldte egyik osztálytársam emailben az anyagot ami kellett, úgyhogy legalább ez megvan. a többivel meg próbálkozom. köszönöm szépen a segítséget, ment mindenkinek a zöld pacsi! :)
2014. febr. 5. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha beírod a parancssorba (CMD), hogy "nslookup facebook.com" (idézőjelek nélkül) akkor mi a válasz?

G.

2014. febr. 5. 16:16
 8/8 A kérdező kommentje:
azóta megoldódott a probléma valami műszaki hiba volt a szolgáltatónál. köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. febr. 7. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!