Mitől lehet hogy egyes weboldalak nem töltenek be?
Figyelt kérdés
néhány oldal nem tölt be. több böngészővel is próbálkoztam de nem sok sikerrel. nem adja be a facebook-ot, a google-t a wikipedia-t és még nagyon sok oldalt nem. már az internetszolgáltatót is kérdeztem de azt mondta nem lát hibát. valakinek esetleg valami ötlet? egy fontos dolgozatra kéne készülnöm és így nehézkes lesz. :/2014. febr. 5. 14:16
1/8 anonim válasza:
A böngésző beállításaiban tiltsd le a felugró ablakokat. Milyen böngésződ van?
2/8 anonim válasza:
Ezt az online scannert futtasd le. [link]
Aztán töltsd le a böngészőbe az Adblock Plus reklámblokkolót, külső szűrőket is hozzá (magyar, német, román, orosz).
3/8 A kérdező kommentje:
google chrome-ot használok eredetileg, de próbáltam firefoxban és operában is!
2014. febr. 5. 14:23
4/8 A kérdező kommentje:
az eset online nem talált fertőzött fájlt :/ a felugró ablakok is blokkolva vannak
2014. febr. 5. 14:26
5/8 anonim válasza:
Google Chrome, Három vonal alatt, nézd végig a Beállításokat (a Speciálist is nyisd meg). Valahol, valami nem kerek, vagy le van tiltva.
Pl. Eszközök, Böngészési adatok törlése. Vagy Induláskor, adott oldal vagy oldalak megnyitása. Vagy Keresés.
6/8 A kérdező kommentje:
mindet végig csináltam és semmi.. de elküldte egyik osztálytársam emailben az anyagot ami kellett, úgyhogy legalább ez megvan. a többivel meg próbálkozom. köszönöm szépen a segítséget, ment mindenkinek a zöld pacsi! :)
2014. febr. 5. 15:03
7/8 anonim válasza:
Ha beírod a parancssorba (CMD), hogy "nslookup facebook.com" (idézőjelek nélkül) akkor mi a válasz?
G.
8/8 A kérdező kommentje:
azóta megoldódott a probléma valami műszaki hiba volt a szolgáltatónál. köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. febr. 7. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!