Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Mozillán mitől jön újabban...

A Mozillán mitől jön újabban be egy ilyen reklámszerűség a weboldalak között?

Figyelt kérdés

Szóval mondjuk beírom h youtube, elkezdi betölteni az oldalt, de mielőtt berakná berak vmi reklámot, és rá kell mennem a skip-re és berakja. Nem minden alkalommal mikor megnyitok valamit, de 10-ből mondjuk 5x biztos. már kezd nagyon idegesíteni. lehet hogy véletlen telepítettem valami ilyet vagy nem tudom, de mit kezdjek vele?

Illetve egy ideje van egy ilyen toolbarfélém fent és nem tudom eltüntetni: [link] (az a kalap) Azt hogy lehetne?

2013. dec. 31. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézz szét a pluginek között, ami gyanús, azt szedd le.
2013. dec. 31. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Véletlenül feltelepítetted a toolbar-t meg még esetleg más FF kiegészítőt is. Bal felső sarokban van a firefox menü, válaszd ki az addons-t (gondolom "kiegészítők" magyarul) és törölj ki mindent, ami szerinted nem kell. Utána indítsd újra a FF-ot.
2013. dec. 31. 16:17
 3/3 anonim ***** válasza:
pluginbeálítás
2013. dec. 31. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!