Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Myspace-en hogyan tudom...

Myspace-en hogyan tudom testre szabni az oldalam?!

Figyelt kérdés

Mármint a Myspace oldalam.....:D

Nem világos, csak néhány előre gyártott háttér-lehetőséget találtam, de másoknak egészen spéci oldalaik vannak.............Hogyan csinálják?!

2009. dec. 7. 00:46
 1/3 anonim válasza:

Húha én nagy myspace-es vagyok!

és én csinálom magamnak az oldalaimat is! És több ezer barátom van!És mindenki imádja az oldalaimat!...

Plusz sok kódolásra van szükség!!De ez attol függ hogy milyen stílusu oldalt akarsz..és hogy hogyan akarod elrendezni rajta a dolgokat...írd le pontosabban milyen oldalra gondolsz.. :)

De ahol vannak "spéci" "előre elkészített oldal" az pl

www.createblog.com

ha kódokra van szükséged és értesz angolul is :D

akkor itt van ez az oldal

freecodesource.com

nah itt sok hasznos dolgot fogsz találni!..szinte mindenki aki fan oldalt csinál myspace-en ezt az oldalt használja

oh a kédökhoz katt rá a bal oldalon a "codes"-ra :D

2009. dec. 7. 01:32
 2/3 anonim válasza:

(BOCSI ELÖBB KICSIT ELÍRTAM EGY PÁR SZÓT :D)

Húha én nagy myspace-es vagyok!

és én csinálom magamnak az oldalaimat is! És több ezer barátom van!És mindenki imádja az oldalaimat!...

Plusz sok kódolásra van szükség!!De ez attol függ hogy milyen stílusu oldalt akarsz..és hogy hogyan akarod elrendezni rajta a dolgokat...írd le pontosabban milyen oldalra gondolsz.. :)

De ahol vannak "spéci" "előre elkészített oldalak" az pl

www.createblog.com

ha kódokra van szükséged és értesz angolul is :D

akkor itt van ez az oldal

freecodesource.com

nah itt sok hasznos dolgot fogsz találni!..szinte mindenki aki fan oldalt csinál myspace-en ezt az oldalt használja

oh a kódokhoz katt rá a bal oldalon lévő a "codes" feliratra :D

2009. dec. 7. 01:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, teljesen egyszerű oldalt szeretnék, reklámok nélkül, fekete háttérrel és esetleg grafikai és fotós "háttérdíszítéssel" megspékelve a dolgot!Saját zenéimet és videóimat szeretném főleg felrakni,

Valahogy így ; [link]

meg így ; [link]

meg így ; [link]

2009. dec. 8. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!