Myspace-en hogyan tudom testre szabni az oldalam?!
Mármint a Myspace oldalam.....:D
Nem világos, csak néhány előre gyártott háttér-lehetőséget találtam, de másoknak egészen spéci oldalaik vannak.............Hogyan csinálják?!
Húha én nagy myspace-es vagyok!
és én csinálom magamnak az oldalaimat is! És több ezer barátom van!És mindenki imádja az oldalaimat!...
Plusz sok kódolásra van szükség!!De ez attol függ hogy milyen stílusu oldalt akarsz..és hogy hogyan akarod elrendezni rajta a dolgokat...írd le pontosabban milyen oldalra gondolsz.. :)
De ahol vannak "spéci" "előre elkészített oldal" az pl
www.createblog.com
ha kódokra van szükséged és értesz angolul is :D
akkor itt van ez az oldal
freecodesource.com
nah itt sok hasznos dolgot fogsz találni!..szinte mindenki aki fan oldalt csinál myspace-en ezt az oldalt használja
oh a kédökhoz katt rá a bal oldalon a "codes"-ra :D
(BOCSI ELÖBB KICSIT ELÍRTAM EGY PÁR SZÓT :D)
Húha én nagy myspace-es vagyok!
és én csinálom magamnak az oldalaimat is! És több ezer barátom van!És mindenki imádja az oldalaimat!...
Plusz sok kódolásra van szükség!!De ez attol függ hogy milyen stílusu oldalt akarsz..és hogy hogyan akarod elrendezni rajta a dolgokat...írd le pontosabban milyen oldalra gondolsz.. :)
De ahol vannak "spéci" "előre elkészített oldalak" az pl
www.createblog.com
ha kódokra van szükséged és értesz angolul is :D
akkor itt van ez az oldal
freecodesource.com
nah itt sok hasznos dolgot fogsz találni!..szinte mindenki aki fan oldalt csinál myspace-en ezt az oldalt használja
oh a kódokhoz katt rá a bal oldalon lévő a "codes" feliratra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!