Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak nekem problémás a google...

Csak nekem problémás a google crome a napokban?

Figyelt kérdés
Megnyitom és eltűnik minden eddig beállított könyvjelző, az e-mail címek kitörlődtek stb.
2014. febr. 5. 08:08
 1/8 A kérdező kommentje:
*chrome
2014. febr. 5. 08:08
 2/8 anonim ***** válasza:
szinkronizációs probléma, jelentkezz be.
2014. febr. 5. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:
vagy ha eddig sem volt google fiókod, akkor ja, ugrott az egész.
2014. febr. 5. 09:44
 4/8 A kérdező kommentje:
De már régóta van google fiókom, eddig minden rendesen működött, de az elmúlt pár napokban ahogy megnyitom a chrome-t egy csomószor felhozza a hibaüzenetet.
2014. febr. 5. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
melyik hibaüzenetet?
2014. febr. 9. 23:31
 6/8 A kérdező kommentje:

így hangzik:

hibaüzenet:

Profilját nem sikerült rendesen megnyitni, Előfordulhat, hogy néhány funkciót nm tud használni. Kérjük ellenőrizze, hogy a profil létezik-e, és hogy Ön rendelkezik. E a profil tartalmának olvasásához és írásához szükséges engedéllyel.

2014. febr. 10. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
ja. telepítsd újra a böngészőt, és nézd meg, nem-e változott meg a fiók jelszava, mert a böngésző bizony nem fér hozzá a szinkronizációs adatokhoz. ha még mindig nem jó, akkor windowst telepítsd újra, akkor már jónak kell lennie
2014. febr. 11. 00:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Újratelepítettem a Chrome-ot, de továbbra is kiírj a hibaüzenetet.

Mire értetted, hogy lehet, hogy megváltozott a jelszó? Mármint, hogy én megváltoztattam a google-fiókom jelszavát? Mert ahhoz én hozzá sem nyúltam.

2014. febr. 11. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!