A youtubon hogy lehet meggyőződni arról még mielőtt feltölteném a videóm hogy az nem-e egyezik valakinek a videójával? És nem lehet valahogy beszélni azzal aki kérelmezte hogy tiltsák le a videóm?
Nem. Az a helyzet hogy a sorozatok nagyrésze jog védett, tehát nem számít hogy nincs fent a youtubon(mert az aki megpróbálja feltenni ugyan úgy jár mint te) a sorozat jogvédett. Tehát nem feltöltő kérelmez, hanem épp a kiadó, vagy valami cég ami a jogokért felel.
Ugyan ebbe a cipőbe járok én is, sokat baljódok ezzel a dologgal. Saját csatornámon jelenleg 15perces idő korlát van mert egypár jogot megsértettem.. (Nem tudom mikor lesz újra elérhető a megnövelt korlátozás)
Én is a 6 hónapos büntetésemet töltöm. Én egy dvd-t töltöttem fel és buktam vele. Több dvd van fent, de csak amiatt van warm ami miatt beszól valaki a youtube-nak, hogy illetéktelenül használják a videóját.
Kaptam egy e-mailt a GOOGLE-tól, amiben kioktatnak, hogy miként lehet elkerülni a bannolást. Azt mondja a csóka, hogy daraboljam a videót, tegyek hozzá megjegyzést, mondjak róla véleményt, csináljak hozzá az elején intró-t és out-rót. Magyarul kioktat miként kell lopni szellemi terméket.
A zenéról annyit ír, hogy Creative Commons zenéket használjak. Csak az a kikötés ennél a szerzői jogi formánál, hogy fel kell tüntetni, hogy a zene honnan származik. Minden műfajban rengeteg téma van, érdemes vele 1-2 órát eltölteni.
Ha lejár a büntetésem betartom a Google utasításait és legálisan fogok lopni szellemi terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!