Érdemes lenne Invitel ADSL-ről váltani T-home-os netre?
A honlapjuk szerint ahogy néztem a T-home-nál olcsóbb lenne a gyorsabb, mint a jelenlegi.
De most van 1 év hűség így majd csak akkor esetleg.
Amivel tisztában vagyok, hogy mindkét szolgáltatóról megoszlanak a vélemények.
NEM MEG NE PRÓBÁLD MERT MEGSZÍVAT A T! Nálam is T-hom evan és ne tudd meg milyen gönc meg a SAT-juk meg a telójuk is én épp megakarok tőlük szabadulni
SZÓVAL HA NEM AKARSZ NYÜGÖTT AKKOR KI VAN CSUKVA!!!
Ja olcsóbb meg csak akkor ha van ott telód meg tévéd is! Mint már említettem a telekomtál DSL-ben rosszabb nincs!
Ismerek valakit aki megkötötte 2 év hűségre és azóta sincs netje hiába szól be nem javítják! Szóval szemét egy cég én mindenkit csak lebeszélni tudok róla mert minősithetetlen!
Oké.
Tv-t semmiképpen sem ezektől akarunk.
Akkor azt mondod ne váltsunk, maradjunk az Invitelnél?
Amúgy is egy kósza gondolat volt, meg max. a talán olcsóbb, vagy gyorsabb net ugyanazért az árért miatt gondoltunk erre.
Hát elég érdekes.. Nekünk 3. Éve lessz hogy T home-nal vagyunk+ t mobile És eddig semmmmmmmmmi panaszunk nem volt. Net+tv+telefon. . . . .
Viszont azt meg kell hagyni hogy a net feltöltés az nagyon kevés.
Nekünk 80 meagbites van, és és meg vagyok vele elégedve.
Igazából a szolgáltatás minősége főleg attól függ, hogy hol laksz.
Kérdezősködj a szomszédok körében, hogy nekik mi a tapasztalatuk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!