Facebook rajongói oldalon felhasználó letiltása?
az én esetemben van egy dajongói oldal amelyen van egy felhasználó ami nem kívánt, sértő megszólalásokat tesz közzé ami a többi rajongónak nem igen tetszik és nekem se...
arra lennék kivántsi hogy annélkül hogy rajongó lenne az oldalnak vagy mindenkinek a posztolási lehetőségét tiltsam le lehet tiltani ezt a személyt? ha valami kiegészítő, program kell hozzá az mindegy csak az a lényeg hogy le lehessen tilta hogy ne tudjon postolni és hozzászólni semmihez az oldalon
a válaszokat előre is köszönöm :)
ááá most hogy átnéztem igen szarul irtam bocsánatot kérek este volt már eléggé :D :D remélem a lényege érthető volt
és ez amugy a rajongói oldalról törli a felhasználót? nem tud oda postolni és hozzászólni se sehogyan? vagy a letiltásra úgy gondolsz mint felhasználó a felhasználót?
mert itt a rajongói oldalnak kéne letiltania a felhasználót (ha ez igy van akkor szólj csak értetlen vagyok és most nem tudom meglesni
Az oldal tiltja le a felhasználót :) látja a dolgokat,de se lájkolni,se hozzászólni nem bír semmihez :)
/egyszer LB-met tiltottam le,mert minden hülyeséget kommentált xd szóval innen tudom,hogy mit bír csinálni egy letiltott személy :'D/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!