Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MI lehet a probléma?

MI lehet a probléma?

Figyelt kérdés
a lényeg hogy kb. 2 napja a számítógépen a net nem hozza be rendesen a facebookot. vagyis hát eggyáltalán nem hozza be mert valami hiba van a lapon. Viszont szinte minden mást behoz kivétel a google. Nem rég volt frissítve az egész rendszer de már nem tudom hogy mit tegyek mert csak telefonról tudok facebookozni , de a freemailt, a gmailt, és még pár ilyen dolgot nem nyit meg mert valami hiba van a lapon. Nem vagyok egy számítógép zseni és koszonom előre is a válaszaitokat. Bocs a helyesírási hibákért...

2014. jan. 23. 20:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok de elfelejtettem hogy a google keresőt sem hozza be
2014. jan. 23. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Képernyőképet tudsz küldeni a hibáról? Előtte próbáld meg a böngészőben az előzmények törlését.
2014. jan. 23. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
virusos talán...nekem is csinálta régebben az opera.letöltöttem chrome-ot és azóta megy
2014. jan. 23. 21:33
 4/5 A kérdező kommentje:

a gép mindig amikor a google keresőre akarok menni ezt írja ki: Érvénxtelen a tanúsítvány, az opera egy tanúsítványi hiba miatt nem tudja ellenőrizni a kiszolgáló azonosságát.Előfordulhat hogy a kiszolgáló rosszindulatú...

Koszonom az eddigi válaszokat és ha valaki esetleg tud segíteni akkor jó lenne. a válaszokat koszonom...

2014. jan. 24. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Amit én csinálnék:

Frissíteném a gépen lévő rezidens vírusírtó adatbázisát

Futtatnék egy CCleaner-t (hogy a temp fájlok ne lassítsák a víruskeresést)

Letölteném ezt: Malwarebytes Anti-Malware Free

Frissítés után nyomnék vele egy teljes ellenőrzést.

Amit talál (mert biztos fog) azt eltávolítanám vele.

Újraindítás után megpróbálnám újra, ha így sem adja be, akkor letörölném teljesen! a böngészőt és visszamaradt mappáit, majd újratelepíteném a böngészőt (hacsak nem az IE-ről van szó) és megnézném úgy. Ha az sem segít, akkor egy másik internetböngészővel már meg kéne hogy oldódjon.

2014. jan. 29. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!