Steam kereskedelem hogy megy?
Figyelt kérdés
Sok helyen látni, hogy árulnak Steam, Origin stb. kódokat, igen olcsón, gondolom úgy, hogy ezen még valamennyi haszon is van.
Az lenne a kérdés, hogy ez, hogy működik, hogy lehetne belevágni? Még ha nem is nagy pénzeket " szakítani " de mai világban kis kiegészítésnek nagyon jó lenne ez.
Válaszokat előre is köszönöm.
2014. jan. 21. 22:53
1/8 anonim válasza:
Megveszi amikor akciós ajándéknak(kód) majd elagyja az akció után
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor magyarul ez is úgy kezdődik, hogy egy jó nagy befektetés az elején?:(
2014. jan. 21. 23:10
3/8 anonim válasza:
figy én amazonon megvettem a max payne 3-t és az La noirt 1600 ft ért itt meg el tudom passzolni a kettőt olyan 4-5 ezerért.Csak tudni kell hol vannak olcsó árak és mennyiárt lehet eladni itthon :)
4/8 A kérdező kommentje:
Ja valami ilyesmi kéne nekem is mellékesnek. :)
2014. jan. 22. 18:30
5/8 anonim válasza:
csekkold meg ezt [link]
Előző voltam ;)
6/8 anonim válasza:
Majdnem elfelejtettem.Az amazon.com ünnepekkor baromi jó leárazásokat csinál jobbak mint a steam!Ha onnan szeretnél vásárolni akkor arra kell figyelni,hogy magyar cím helyett valami amerikait válassz különben adózás miatt nem enged vásárolni.Legkézenfekvőbb ha egy szálloda címét adod meg mintha ott "nyaralnál" :D Hawaii a legjobb ott nincs adó ezekre a vásárlásokra :D
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a tippeket. :)
2014. jan. 23. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!