Lehet itt magyarországon a videóban bemutatott "zsebvokóder"-hez hasonlót kapni? (link a leírásban)
Itt a link : http://www.youtube.com/watch?v=Qnj2oU8MYCI
A lényeg, hogy fogadjon zenei bemenetet (Modulator), és azt "húzza" rá a bemenő beszédre. Illetve még fontos, hogy ehhez hasonlóan kicsi egyen (tehát pl. a szintetizátorral egybeépítettek nem jók).
Van ilyen kereskedelmi forgalomban magyarországon?
Még annyi, hogy a videóban láthatóan több funkciója is van ennek, dallamkövetés, harmonizator, egy másik videóban egy fütyülős funkciót is bemutatnak, meg ahogy látom, visszhangeffekt is van rajta.
Ezek nekem mind feleslegesek igazából, kizárólag a kétbenetes szó szerinti vokóder funkció érdekel, szóval ha esetleg létezik ennél is kisebb hardver, amiben csak a vokóder van meg, az még jobb lenne.
Ja, és persze azt is tudom, hogy tucatnyi szoftveres megoldás létezik erre, de nekem ez mindenképp egy KICSI, külön hardverben kéne.
Köszönöm előre is az infókat!
"fogadjon zenei bemenetet (Modulator)"
Elnézést, itt elrontottam ... összekevertem a 'Carrier'-el, ez angolul a zenei bemenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!