Hogyan törölhetném így a Facebookomat?
Figyelt kérdés
Na szóval feljelentettek facebookon, mert hogy hamis képeket rakok fel, amiken nem én vagyok. Ezt egyes élettelen emberek, azért csinálják mert unatkoznak. Na mindegy az a lényege az egésznek, hogy van egy facebookom amin kiszoktam írni egy jelölgetős csoportba hogy jelöljenek,lájkoljatok és ezért feljelentettek, mert fake vagyok. Amikor azt adja ki hogy azonosítsam az ismerőseimet fényképek alapján nem mindegyikre tudom a választ, mert vannak ismeretlenek is. Inkább szeretném törölni, mert nem érdekel ez a facebookos hülyeség. Így hogy tudnám kitörölni?2014. jan. 21. 17:59
1/4 anonim válasza:
=> beállítások => általános => deaktiválás
legalábbis én így függesztettem fel a facebookomat. ha belépsz újból, akkor aktiválódik, de addig senki nem láthatja a profilodat, nem írhat üzit amíg le van fagyasztva.
remélem segítettem :)
4/4 A kérdező kommentje:
De nem tudok belelépni,akkor hogy töröljem?
2014. máj. 3. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!