Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » PayPal azonnali fizetés...

PayPal azonnali fizetés kamatozik?

Figyelt kérdés
Szóval PayPal en nincs semmi pénzsem sem a kártyámon amit hozzá adtam... De sokat olvastam utána és kideritettem hogy nekem Credit Card ként van hozzá adva és azonnal tudok vásárolni ami egyébkén beis bizonyult mikor vettem Steam-en véletlen 10 eurót. Szóval akkor most ennyivel megterhelte a bankártyám és nagyon jólenne tudni hogy ez az összeg kamatozik-e? Ha igen hogyan és mennyit? És ha utalok kárytámra pénz akkor egyböl leveszi hogy kifizethessem?

2014. jan. 19. 15:28
 1/1 anonim ***** válasza:

a hitelkartyad mogott levo bankszamlan volt penz? ha volt, akkor annyival megterheltek, es kesz. ha nem volt, akkor hitelbe ment, es ha nem fizeted surgosen vissza, bizony kamatozni is fog.

azt nem ertem, hogy hogy lehet valakinek hitelkartyaja, akinek ennyire total nincs fogalma a bankszamla mukodeserol...

2014. jan. 19. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!