Vám és ÁFA kifizetése, miként?
Figyelt kérdés
Üdv!
Ha rendelek eBay-ről valamit, ami már megüti a vámmentesség felső határát, akkor ugye vámot, meg ÁFÁ-t kell fizetni, ez egyértelmű.
Viszont hogyan, miként fizethető ki ez az összeg(értem ez alatt pl.: banki átutalás, vagy paypal, vagy egyebek)?
Mikor lehet megtudni, hogy pontosan mennyi az az annyi?
Előre is köszönöm a válaszotokat, tiszteletem!
2014. jan. 15. 19:21
1/3 anonim válasza:
kapsz egy levelet. akár személyesen is átveheted, és akkor ott fizeted, de kérhetsz onnan házhozszállítást, és akkor például utánvéttel is fizethetsz. amúgy nem 100%, hogy amit te vámmentesnek gondolsz, az az is, mivel ott helyben felbecsülik az értékét, ami ugye lehet több is, és csak hivatalos számlával tudnád igazolni, hogy ennyibe került.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. jan. 25. 16:57
3/3 anonim válasza:
Szóval ha úgy alakul, hogy valamit fizetni kell (áfa/vám), azt lehet postán vagy átutalással? Illetve ha ezt kifizettem, ingyenesen küldik tovább az árut?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!