Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » PCX garancia elhúzódása?

PCX garancia elhúzódása?

Figyelt kérdés
Lassan 2hónapja, hogy vissza küldtem garira a processzorom, de csak ritkán válaszolnak a leveleimre és akkor sem mondanak semmi konkrétumot. Elméletileg ezen a héten már vissza kellett volna kapnom, de semmi. Elképzelhető, hogy egy ekkora cég átverjen? Mit tegyek szerintetek?

2014. jan. 19. 02:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom 30 nap elteltével kötelesek kicserélni árban megegyező hardverre. De inkább nézz utána a fogyasztóvédelemnél.

Nekem is többször kellett hívogatni őket, mindent a szervizre fognak. :) de volt már itt ilyen kérdés pcx-szel kapcsolatban.

2014. jan. 19. 04:59
 2/4 anti paladin ***** válasza:

Lehetséges, miért ne? :(

Írj a fogyasztóvédelemnek egy emilt, kérdezd meg, hogy milyen jogi lehetőségeid vannak aztán fenyegesd meg őket egy jó kis perrel, általában az hatni szokott.

2014. jan. 19. 06:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Írtam a fogyasztóvédelemnek, megvárom a válaszuk és akkor "megfenyegetm" őket egy feljelentéssel, vagy valamivel. Remélem hatni fog.
2014. jan. 19. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd írd le mit írtak pls
2014. jan. 20. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!