Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hova tünt a kepernyömön az...

Hova tünt a kepernyömön az oldalso "kurzorrol" a le es felfele mutato nyilacska?

Figyelt kérdés

Ugye van oldalt ez az oszlop, ahol le tudom "tekerni" a oldalt. Korabban volt ott felül es alul kis nyil, most par napja viszont eltünt, csak az oszlop van ott. Ami nekem valahogy nagyon kenyelmetlen. Vissza lehet valahogy allitani?

(Bocsi a ertelmetlen fogalmazasert, nem vagyok otthon a szakszavak teren...:/)

2014. jan. 18. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
A Chrome a napokban frissült, és hát sajnos ez is a frissítés része lehet. Különben ilyen frissítéssel már régen nem találkoztam, alig tudtam használni a Chrome- ot. Nekem oldalakat nem nyitott meg, állandóan a Hoppá jött be. Még most sem tökéletes. Remélem ráncba szedik, mert ha így megy váltani fogok. Amúgy görgetősáv a neve az oszlopnak. Üdv.
2014. jan. 18. 20:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Görgetösav, köszönöm. :)

Visszacsinalni akkor ezek szerint nem lehet, ugye?

Ha valtasz, mire lehet valtani? Mik vannak meg?

2014. jan. 18. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálam itt lapul a gépemen a Torch böngésző. Szinte egy az egyben Chrome. Ráadásul meglestem, ott még működik a görgetősáv a kis nyilakkal. Sok érdekes dolog van beleépítve, mint pl. a torrent letöltése, videók letöltése, média,és a legtöbb bővítmény használható itt is ugyanúgy mint a Chrome-ban. Gyorsaságban sem marad el, tehát próbáld ki, aztán meglátod.

[link]

[link]

Két linket küldök, olvass utána, egy próbát mindenképp megér. Üdv. Sok sikert.

2014. jan. 18. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt is ajánlom figyelmedbe.

2014. jan. 18. 21:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szepen! :)
2014. jan. 18. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!