Win8ba hol találom a wifit?
Szóval tegnap a haveroddal beállítottátok a routert a laptopon keresztül, kábellel összekötve.
Ha ugyanígy kábellel összekötöd a laptopod a routerrel akkor úgy van van neted gondolom.
De te Wifin keresztül akarsz csatlakozni a laptoppal a routerhez. Ha a telefonod látja a routered, de a laptop nem akkor nem sok minden jöhet számításba , Pl. nincs telepítve a laptop wifi adó-vevő drivere V
régi a laptop, nem ismeri az új wifi szabványokat V a routerben elállítottatok valamit....
A routert haverom nem tudta beállítani, este mérges lettem nem hiszem el h nincs megoldás erre, másoknak kell szólnom..
akkor volt az a videó ahol a srác szépen lépésről lépésre levezette...
az alapján sikerült beállítnai..
A laptop eg asus itel core i5 2,6 ghz 8g memorya.. mind1 nem tudom mi számít réginek de másjuban vettem még 1 éves sincsen..
Szóval tegnap a haveroddal beállítottátok a routert a laptopon keresztül, kábellel összekötve.
Ha ugyanígy kábellel összekötöd a laptopod a routerrel akkor úgy van van neted gondolom.
hol tudom telepíteni wifi ado vevő drivert? hol találom meg?
előre is köszi a segítséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!