Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Win8ba hol találom a wifit?

Win8ba hol találom a wifit?

Figyelt kérdés
néztem egy videót h a hálózatoknál van az emberkénél de nekem nincsen. laptopon az f2 által bev an kapcsolva világít is a a gombja.
2014. jan. 16. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szóval tegnap a haveroddal beállítottátok a routert a laptopon keresztül, kábellel összekötve.

Ha ugyanígy kábellel összekötöd a laptopod a routerrel akkor úgy van van neted gondolom.

De te Wifin keresztül akarsz csatlakozni a laptoppal a routerhez. Ha a telefonod látja a routered, de a laptop nem akkor nem sok minden jöhet számításba , Pl. nincs telepítve a laptop wifi adó-vevő drivere V

régi a laptop, nem ismeri az új wifi szabványokat V a routerben elállítottatok valamit....

2014. jan. 16. 15:32
 12/14 A kérdező kommentje:

A routert haverom nem tudta beállítani, este mérges lettem nem hiszem el h nincs megoldás erre, másoknak kell szólnom..

akkor volt az a videó ahol a srác szépen lépésről lépésre levezette...

az alapján sikerült beállítnai..

A laptop eg asus itel core i5 2,6 ghz 8g memorya.. mind1 nem tudom mi számít réginek de másjuban vettem még 1 éves sincsen..

Szóval tegnap a haveroddal beállítottátok a routert a laptopon keresztül, kábellel összekötve.

Ha ugyanígy kábellel összekötöd a laptopod a routerrel akkor úgy van van neted gondolom.

hol tudom telepíteni wifi ado vevő drivert? hol találom meg?

előre is köszi a segítséged!

2014. jan. 16. 16:15
 13/14 A kérdező kommentje:
bocsi, közbe bemásoltam a válaszod és úgy válaszoltam rá ésa fele ott maradt, de a lényeget kiszűrőd belőle:)
2014. jan. 16. 16:16
 14/14 A kérdező kommentje:
megvan, vezérlőpóult, hálózati és megosztási központ, és rögtön erre kattintom, közbe alatta kis betűvel még van 3 menü 3. alul a hálózati kapcsolatok megjelentése, ott a wifi meg minden bluetooth és mind2 le volt tiltva..
2014. jan. 16. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!