Win8ba hol találom a wifit?
Figyelt kérdés
néztem egy videót h a hálózatoknál van az emberkénél de nekem nincsen. laptopon az f2 által bev an kapcsolva világít is a a gombja.2014. jan. 16. 14:21
1/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
Az előtörténet nem ismert. Ez frissen telepített gép? Esetleg nem lett feltelepítve a wifi? Vagy esetleg törölve lett véletlenül a segédprogram?
5/14 A kérdező kommentje:
2014. jan. 16. 15:13
6/14 A kérdező kommentje:
haverom telepítettea wifit rá, 2013 másjuában vettem, akkor tette rá a win 8-at..
2014. jan. 16. 15:13
7/14 A kérdező kommentje:
routert 1 hónapja vettem, és tegnap állítottam be, illetve szóltam annak aki ért hozzá de elakadt ott ahol én... tp linkes routert vettem és az ip-vel amit használnak hozzá nem történt semmit nem töltötte be.. aztán mondták h van egy olyan oldal tplinklogin.net ott beállítottam mert küldtek egy videót ahol srác beállíja és sikerült megcsinálnom..
telepfonról tudok netezni, csak az új gépemen nem:D:D
2014. jan. 16. 15:16
8/14 anonim válasza:
9/14 anonim válasza:
WIN+R (futtatás ablak) "devmgmt.msc" majd enter.
Ezzel előjön az eszköz kezelő, benne a hardverekkel amik vannak.
(le is lehet tiltva, törölve, vagy épp nem telepítve...)
10/14 A kérdező kommentje:
ezt megcsináltam és most?
2014. jan. 16. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!