Segítség! Youtube-fiók?
A kérdés kicsit bonyolultabb. A Youtube fiókom már évek óta megvan (a név most nem fontos) xyz@citromail.hu-s címen, régen az volt. Néhány évvel ezelőtt készítettem Gmail fiókot is, ugyanúgy xyz@gmail.com néven, viszont a Youtube-on megmaradt a citromailes, és azzal töltögettem fel. Namost, mindenhol máshol a Gmail fiókomat használom. A citromailes címhez hozzá van kötve egy google+, és a Gmail-eshez is hozzá van kötve ugye a saját google+ honlapja.
Próbáltam e-mail címet változtatni Youtube-on, hogy xyz@gmail.com legyen, de nem engedte, mert nem társíthatom hozzá valamiért.
Az lenne tehát a kérdésem (igen, tudom, bonyolult és össze-vissza), hogy az eddigi Youtube címemet valahogy át tudom írni a Gmail-esre? Valamilyen módon? Vagy egy új Youtube-fiókot kell csatolnom a Gmail-es címemhez? Ha ezt kell tennem, át tudom valahogy úgy irányítani a videóimat a majdani új YT-fiókomba? Elég sok van és magas a nézettségük sok feliratkozóval, sajnálnám elhagyni azt a profilt... :(
Kérlek, találjunk valamilyen megoldást!
Nagyon köszönöm!
L/21
ha 2009 május után csináltad, akkor szerintem nem lehet, mindenhol azt írják ahol most megnéztem
ez talán működik még, ha előtte csináltad: http://www.youtube.com/my_account_unlink
Pontosan miért szeretnél váltani?
És csak egy apróság adsz egy feliratkozási linket?
2 vagyok
Csak azért kérdem mert ugyan azt nem érnéd el mintha összekötnéd fbvel,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!