Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Invitel vagy T-Home a jobb?

Invitel vagy T-Home a jobb?

Figyelt kérdés

Tudom hogy mind kettő szar, de most a t-home-nál vagyok és már eléggé gondolkozom azon hogy váltsak invitelre.

Csak hogy az invitel jobb lesz-e?

Azért csak invitel vagy t-home mert ahol lakok csak az van.

Legfőképpen azért váltanék mert a trénél elméletileg 15mb-os netem van de ebből nem jön át még 4-se, de az a vicc hogy fél évig átjött rendesen, utána meg amikor szoltunk hogy nagyon lelassult annyit mondtak rá hogy nagyon messze vagyunk. Az teljesen igaz hogy messze vagyunk de érdekes hogy fél évig kijött a 15 utána még a negyede se. És akárhányszor beszóltunk hogy még mindig szar nem csináltak semmit.

Az invitel mennyivel jobb?

(ja és az invitelnél erre kint a legjobb net 50mb lenne)

2014. jan. 15. 20:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezt hogy érted hogy 11 meg 4. hó?

Az internet meg a telefon hűsége 2014 novemberében, a tv hűsége meg 2014 áprilisában jár le? Ebben az esetben úgy sem tudsz novemberig szolgáltatót váltani.

Max a tévét fogod tudni majd lemondani kötbér nélkül.

2014. jan. 15. 22:09
 12/13 A kérdező kommentje:

hàt az nagyon jo.

azért jàr le igy mert tavaly volt egy ilyen akcio a trèbe hogy nagyobb internet olcsobban ès az meg lett kötve ès csak a netnek a hűsègèt változtattàk meg a tv-t meg hagytàk 4. hónapba.

2014. jan. 15. 22:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekünk Inviteles van a 2 közül, nem egy világbajnok, és az se tud annyit amennyi rá van írva, de azért nem is szar!

Amúgy szerintem sok különbség nincs köztük.

Amúgy meg speciel mi a téhómra váltáson gondolkodunk, mert a honlapjukon olcsóbban kínál gyorsabbat mint a mostani Inviteles. Amúgy nem szakadozik, akkor volt csak vele baj amikor a router döglődött, de azt cserélték (1-2-szer, aztán más fajtát adtak az meg idáig tökéletes).

2014. jan. 25. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!