Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Invitel vagy T-Home a jobb?

Invitel vagy T-Home a jobb?

Figyelt kérdés

Tudom hogy mind kettő szar, de most a t-home-nál vagyok és már eléggé gondolkozom azon hogy váltsak invitelre.

Csak hogy az invitel jobb lesz-e?

Azért csak invitel vagy t-home mert ahol lakok csak az van.

Legfőképpen azért váltanék mert a trénél elméletileg 15mb-os netem van de ebből nem jön át még 4-se, de az a vicc hogy fél évig átjött rendesen, utána meg amikor szoltunk hogy nagyon lelassult annyit mondtak rá hogy nagyon messze vagyunk. Az teljesen igaz hogy messze vagyunk de érdekes hogy fél évig kijött a 15 utána még a negyede se. És akárhányszor beszóltunk hogy még mindig szar nem csináltak semmit.

Az invitel mennyivel jobb?

(ja és az invitelnél erre kint a legjobb net 50mb lenne)

2014. jan. 15. 20:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"Tudom hogy mind kettő szar"

Azért ezt én így nem jelenteném ki. Nyilván nem a legjobb hírnévnek örvend az internetes fórumokon ez a két szolgáltató de figyelembe kell venni azt, hogy aki elégedett a szolgáltatással nem fogja elárasztani ezzel az internetet ellentétben azzal aki elégedetlen. Plusz mind a kettő szolgáltatónak van FTTH hálózata kiépítve bizonyos városokba és ezeken a terülteken nem nagyon szokott probléma lenni a szolgáltatással.

Csak hogy egy példát említsek, nekem T-Home NetMánia L csomagom van FTTH hálózaton és semmi okom nincs panaszra. Amint látod a 30/5 Mbit tökéletesen túllépi a maximum sebességet is:

[link]

És ez nem hibás mérés, az esetek 99%-ban mindig ennyivel jön.

Egyébként ahhoz hogy kiderüljön melyik szolgáltató a jobb nálad, ki kéne deríteni milyen technológián szolgáltatnak.

2014. jan. 15. 20:32
 2/13 A kérdező kommentje:

hàt ez a baj hogy a t-homenak mèg nincs erre ftth kièpitetsège, elmèletileg tervezik...

invitelnek meg nem tudom...

2014. jan. 15. 20:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Holnap kérdez rá az Invitel telefonos ügyfélszolgálatán hogy mit tudnak ajánlani a címedre.
2014. jan. 15. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:

Oké h neked olyan csomagod van de mennyiért nézd meg mas szolgaltatónál

mennyi lenne... nekünk is tré home van rohadt drága meg a sebesség is változó pedig koaxon jön azt hogy mondták h milyen fasza stabil jah.. főleg mikor jön az eső meg a szél ha teheted es olcsóbb én váltanék

2014. jan. 15. 20:54
 5/13 A kérdező kommentje:
màr èrdeklődtem nàluk és a legnagyobb amit tudnak ide ajànlani az 50-es
2014. jan. 15. 20:54
 6/13 A kérdező kommentje:

hàt mi a trènek fizetunk havonta 7500-at (tève, net, telefon)

az invitelnek kelleten 8700 körül

(75 csatorna, 50-es net, telefon)

2014. jan. 15. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:

50 -es net is olyan lenne mint a mostani 15Mb -es.

Nem húznak új kábelt, a házadig, egyszerűen csak másik cég fog számlázni, és nekik fizethetsz...

Az infrastruktúra ezt teszi lehetővé amid most van, én inkább kisebb csomagra váltanék, és spórolnék, ha úgy se tudja elérni a névleges maximális sebességet.

ADSL internet sebessége exponenciálisan csökken a telefon központtól történő távolság növekedésével.

[link]

2014. jan. 15. 21:11
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha az Invitel eladja arra fele az 50 Mbites csomagot akkor vagy FTTH vagy VDSL hálózat van kiépítve ( [link] ).

Lehet érdemes lenne váltani. Ismerősömnek 25 Mbites VDSL internetje van az Inviteltől és ő elégedett vele. Mindig hozza a 25 Mbitet és megszakadni is csak a nyár legnagyobb zivatarjai közben szokott.

2014. jan. 15. 21:25
 9/13 A kérdező kommentje:
hát lehet hogy az invitel az most építette ki az ftth-t mert múltkor voltak erre és vmit kábeleztek szóval lehet hogy azért lett már erre is 50-es mert eddig nem volt csak 10-es.
2014. jan. 15. 21:27
 10/13 A kérdező kommentje:

ja és arra mit tudtok mondani, hogy a t-homenál a tv-nek 4. hónapba jár le a hűségnyilatkozat a netnek meg a telefonnak meg 11-be.

olyat lehet hogy a tv-t meg hosszabbítani 11 hóig mert nincs kedvem fizetni nekik azért hogy elhozzak onnan mindent??!

2014. jan. 15. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!