Hogyan lehet a DeallExpress-t letiltani a Chromeban, hogy ne jöjjön vissza?
Google Chrome-ot használok, és feltettem két bővítményt, az AdBlock-ot, és a Photo Zoom for Facebook-ot. Mindkettő remekül működik, de állandóan bekerül közéjük egy DeallExpress 2.1 nevű bővítmény, gyanítom, hogy valami kémprogram, mert elég sok engedély van neki automatikusan megadva. Minden nap kb 3-szor eltávolítom, de újra megjelenik, és csak onnan veszem észre, hogy mindig felugrik egy üres fehér ablak a youtube videók előtt.
Jó lenne valahogy letiltani ezt a programot, hogy ne települhessen többet magától, mert egyrészt bosszantó, hogy hiába az AdBlock, várni kell a videókra, de ennél jóval nagyobb gond az adatbiztonság. Mit lehetne tenni, kérlek segítsetek!
Rendeltél valamit Kínából? Ez egy webáruház hírdetése.
Tiltsd le a felugró ablakokat.
Három vonal alatt/Beállítások. Speciális beállítások megjelenítése. Tartalombeállítások. Előreugró ablakok: Tiltsa le az előreugró ablakokat minden webhelyen.
Nem rendeltem semmit már évek óta, ez viszont kb 3-4 hónapos probléma. Az előugró ablakok le vannak tiltva. Az AdBlock Plus-t még nem néztem, de kipróbálom most azt is.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ha valakinek van még tippje, akkor azért várom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!