Kapcsolat szakadozás, miért?
Figyelt kérdés
1 hónapja futtatok Team Fortress 2 szervert eddig semmi baj nem volt minden ment tökéletesen de 2 napja azaz január 10-én jött valami kis frissítés és azóta ha olyan 20 felett vannak a szerveren(ezelőtt 30playerrel simán futott) akkor csak úgy belaggol mindenki és emelkednek a pingek az égig majd a netem megszakad a többi játékost meg ledobja, amint kinyomom a szervert és nem indítom el minden más játékkal tökéletesen megy a net. Miért lehet ez? nem akarom a frissítésre fogni de tényleg semmi ötletem nincs hogy miért szakad meg.2014. jan. 12. 12:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!