Szerintetek miért van olyasvalakinek facebook-ja, akit nem lehet bejelölni, de még csak üzenetet se lehet neki küldeni?
Figyelt kérdés
Amúgy mi ez a "60 ft-ért üzenetét a beérkező üzenetek mappába tesszük"? (akkor írja, ha csak ismerős írhat vkinek üzenetet)2014. jan. 6. 01:09
1/7 anonim válasza:
Igen, ezen már én is gondolkodtam. Ez akkor a legjobb, ha az illető - akit nem lehet bejelölni és nem lehet neki írni sem - kitesz egy csere-bere csoportba "hirdetést", hogy szeretne cserélni pl. képeslapokat és írjunk privát üzenetet.. Én próbáltam 3x is, de képtelenség, maximum kommentet lehet hagyni a hirdetés alatt.
2/7 anonim válasza:
Erről a 60 Ft-os dologról még nem hallottam, de nyilván nem szabad bedőlni neki akármi legyen is az.
3/7 anonim válasza:
Viszont annyit tudok, hogy ha valakinek nem vagy az ismerőse és úgy írsz neki, akkor az üzenetei Egyéb mappájába kerül az üzeneted és nem biztos, hogy kap értesítést róla,maximum zárójelben egy kis egyes jelenik meg neki az Egyébnél. De azt meg nem biztos, hogy észre veszi.
Ugye ha ismerőstől kapsz üzenetet, akkor a Beérkező mappába kerül és jön értesítés.
4/7 Alex Fly válasza:
Talán azért, mert manapság sok esetben a FB megkerülhetetlen és az illetőnek szüksége van az accountra, viszont nem akarja, hogy boldog-boldogtalan megosszon vele minden hülyeséget (speciel az én hírfolyamomnak is kb. 90%-a szemét). Amire szüksége van, azt használja, a többi meg le van tiltva.
5/7 anonim válasza:
Nyugodj meg, van olyan, aki be tudja jelölni. Az eddigi ismerőseinek az ismerősei például biztosan.
Ha nincs még közös ismerősötök se, a telefonszámát se tudod, akkor te minek akarod bejelölni, vagy üzenni neki?
6/7 anonim válasza:
Szerintem azért mert ha van valaki megkédezi hogy van-e facebook-ja és azt mondja hogy nem akkor lehet, (bár környezet függő) hogy lemaradotnak nézik vagy esetleg ne talán ki is közösítik emiatt szerintem ezért.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom bejelölni, csak azért tettem fel a kérdést, mert egyre több ilyet látok. Ezt a 60 forintos dologot meg véletlenül fedeztem fel, ugye egyéb mappájába kerül,... és ott ha rámész a tovább gombra, akkor írja, de számomra érthetetlen.
2014. jan. 7. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!